Slamsugning Sønderborg

Hvis du oplever problemer med din kloak eller at dit afløb arbejder langsommere end normalt, er det tegn på dårlig gennemstrømning i kloakken. Her er er en slamsugning løsningen.

Hos Frank Thomsen ApS har vi mere end 30 års erfaring, når det kommer til opgaver med slamsugning i Sønderborg og omegn. Vi har dygtiggjort og specialiseret os i kloak arbejde, hvor det at anvende en slamsuger er en meget vigtig del af arbejdet.

Det betyder at vi i dag har et hold af erfarne og højt kvalificerede medarbejdere i Sønderborg, der kan udføre arbejde med en slamsuger for dig, hvis du har brug for det.

Vælg Frank Thomsen ApS til slamsugning i Sønderborg og omegn

Med os er du garanteret et stykke arbejde at højeste kvalitet. Vi er de bedste til det vi gør og vores fornemmeste opgave er at gøre dig tilfreds – hver eneste gang.

 • Vores ekspertise i kloak arbejde med slamsugning er bygget op igennem mere end 30 år i Sønderborg
 • Alle vores medarbejdere er højt kvalificerede og har erfaring med betjening af slamsugere
 • Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket betyder at vi er dækket af deres garantiordning

Med andre ord; Vi ved hvad vi laver og vi ved hvordan vi opfylder dine ønsker.

Kontakt os allerede i dag

Står du med en tilstoppet kloak, eller arbejder dit nedløb langsommere end normalt? Så tag fat i os allerede i dag. Du er både velkommen til at ringe for at få en uforpligtende snak, men du kan også ringe og booke en tid. Vi sidder klar ved telefonen på +45 74 48 90 30 og pr. Mail på post@frankthomsenaps.dk. Vi er klar til at påtage os din opgave med slamsugning i Sønderborg.

Serviceordning

  Jeg ønsker at modtage tilbud om en serviceordning på tømning af fedtudskiller
  Jeg ønsker at modtage tilbud om en serviceordning på tømning af vejriste/gårdbrønde/tagbrønde

  Vi tilbyder også

  Få et godt tilbud

  Skulle du have spørgsmål eller ønske et godt tilbud, så kontakt os i dag på telefon eller send os en mail, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  Slamsugning – ofte stillede spørgsmål

  Hvad er en slamsugning?

  Det kan stort set ikke undgås, at du på et tidspunkt får brug for en slamsugning, hvis du bor på en ejendom med ældre kloakker. I både din brønd og rørene kan der ophobes bunker af skidt, grus, jord og slam, som gør, at gennemløbet i kloakken bliver dårligt eller helt stopper. Det kan mærkes og lugtes i huset, og i den sammenhæng vil du have brug for at tilkalde hjælp til at få fjernet proppen og startet gennemløbet igen.

  Her ringer du til os.

  • Vi rykker både ud efter tidsbestilling og akut.
  • Vi har mere end 30 års erfaring inden for området
  • Vi har alle vores egne vogne og eget udstyr

  Hvornår er der brug for en slamsugning?

  Der kan være mange grunde til, at der er brug for at få spulet eller renset dine kloakker. Du kan have brug for en slamsugning, hvis du oplever nogle af de følgende gener:

  • Grim lugt fra afløbene
  • Stoppede toiletter
  • Stoppede afløb eller vaske
  • Vandet i toilettet stiger
  • Vandet løber langsomt ud af afløbene

  Oplever du nogle af disse gener, kan det være en god ide at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med at løse problemet – eventuelt inden kloakken stopper helt eller vandet begynder at løbe over.

  Er en slamsugning den rigtige løsning for dig?

  Det finder vi selvfølgelig ud af sammen. Det er her vores store ekspertise og erfaring kommer i spil. Vi vil altid forsøge at vejlede dig, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning på netop dit problem.

  En langtidsholdbar løsning

  Der findes mange mindre ting, der kan gøres, for at hjælpe på gennemstrømningen i kloakken, men oftest er ikke holdbare løsninger og problemet vender tilbage. Med en slamsugning er du sikker på en løsning, der holder i lang tid frem.

  Hvordan foregår en slamsugning?

  Når du ringer til os, så vil vi altid starte med at møde op og tage et kig på problemet. Vores procedure er dog stort set den samme, når først vi har fastslået, at der er tale om en tilstoppet kloak, og det er helt simpelt fordi den metode virker – hver gang.

  • Vi sørger for at lokalisere det tilstoppede område
  • Slamsuger og/eller spuler det igennem med højtvandtryk, så proppen giver slip
  • Suger eventuelle faste eller flydende rester op
  • Sørger for, at der er perfekt gennemløb

  Det er ikke alene vigtigt for os, at resultatet bliver godt, vi vil også gerne sikre os, at du får den bedst mulige oplevelse gennem hele forløbet og, at vores arbejde ikke kommer til at genere hverken dig eller dine naboer mere end højst nødvendigt.

  Frank Thomsen ApS

  Vi tilbyder alt i autoriseret kloakarbejde, strømpeforing, spuling, tv-inspektion, røgprøver og meget mere.

  Find vej

  Frank Thomsen ApS
  Parallelvej 2
  6400 Sønderborg

  Kontakt info

  Åbningstider

  • Mandag-torsdag 7.00-15.30
  • Fredag 7.00-12.00
  • Vagtordning udenfor normal arbejdstid

  Vores certificering sikrer dig, at vi udfører kloakering, der lever op til den danske lovgivning.

  © Designet af Plico A/S, All Rights Reserved