Rottespærre

Det er ofte sådan, at hvis først rotterne har fundet en vej ind, så bliver de ved med at komme, og det kan ende med at blive både dyrt og ubehageligt for dig. Det har vi heldigvis en løsning på – rottespærre! Med rigtig mange års erfaring indenfor faget, kan du stole på, at rottespærren bliver monteret og eventuelt serviceret efter alle kunstens regler.

Serviceaftale

Hvis du i stedet vælger en serviceaftale, så sørger vi for at planlægge og udfore et årligt tjek af spærren. Vi anbefaler altid at den tjekkes mindst en gang om året for at være sikker på, at den ikke er defekt eller stoppet af papir og lignende. Med en aftale skal du ikke bekymre dig om noget, for vi har helt styr på det herfra.

Hvis du ønsker en serviceaftale, kan du udfylde kontaktformularen her på siden.

  Jeg ønsker at modtage tilbud om rottespærre/serviceordning
  Jeg ønsker at modtage tilbud om serviceordning
  Jeg bekræfter hermed, at min spildevandsbrønd længst ud ved skel er synlig

  Vi tilbyder også

  Få et godt tilbud

  Skulle du have spørgsmål eller ønske et godt tilbud, så kontakt os i dag på telefon eller send os en mail, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  Rottespærre FAQ

  Skal du have monteret en rottespærre?

  Hvis du gentagne gange har oplevet, at der er rotter i huset, og at de kommer tilbage, selv efter du har haft en skadedyrsbekæmper ude, så er det tegn på, at rotterne har fundet en passage fra kloakken og ind i dit hjem. I sådan en situation vil vi anbefale, at du får installeret en rottespærre for at komme problemet endeligt til livs.

  Efter montering

  Når rottespærren er monteret vil den virke mod tilgangen af rotter med det samme. Du vil altså ikke opleve flere rotter i huset, når den er på plads og fungerer som den skal. Den bør dog – ligesom rigtig meget andet udstyr af denne slags – tjekkes løbende for, at du hele tiden kan være sikker på, at den virker optimalt. Du kan vælge mellem to løsninger: 

  • Start-montering
  • Serviceaftale

  Start-montering

  Her monterer vi din rottespærre i din brønd tættest ved skel (Brønden skal være synlig ellers vil der være ekstraomkostninger) og sørger for at den virker som den skal og sidder helt optimalt. Herefter er det op til dig selv at holde øje med, om den fortsætter med at virke og eventuelt bestille tid til at tjek, hvis der er gået lang tid siden monteringen.

  Serviceaftale

  Hvis du i stedet vælger en serviceaftale, så sørger vi for at planlægge og udfore et årligt tjek af spærren. Vi anbefaler altid at den tjekkes mindst en gang om året for at være sikker på, at den ikke er defekt eller stoppet af papir og lignende. Med en aftale skal du ikke bekymre dig om noget, for vi har helt styr på det herfra.

  Hvis du ønsker en serviceaftale, kan du udfylde kontaktformularen nederst på siden.

  Hvorfor skal du vælge Frank Thomsen Aps?

  Siden 1987 har vi specialiseret os i kloakarbejde og alt, hvad der tilhører. Det betyder, at vi virkelig ved, hvad vi laver og sætter stor stolthed i at udføre det grundigt og korrekt. Når du vælger os, kan du derfor være sikker på, at det ikke er første gang vi udføre den slags, og at resultatet bliver af højeste kvalitet – hver gang! Her er de tre bedste grunde til, at du skal vælge os, når du skal have opsat en rottespærre:

  • Vi har mere end 30 år erfaring indenfor vores fag
  • Vi er medlem af Dansk Byggeri og hører under garantiordningen
  • Vi løser ikke bare opgaverne, vi vejleder og rådgiver også gerne

  Er du interesseret i at høre mere, eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale. Er du allerede nu sikker på, at en rottespærre er den rigtige løsning for dig, så kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på en løsning af dit problem!

  Frank Thomsen ApS

  Vi tilbyder alt i autoriseret kloakarbejde, strømpeforing, spuling, tv-inspektion, røgprøver og meget mere.

  Find vej

  Frank Thomsen ApS
  Parallelvej 2
  6400 Sønderborg

  Kontakt info

  Åbningstider

  • Mandag-torsdag 7.00-15.30
  • Fredag 7.00-12.00
  • Vagtordning udenfor normal arbejdstid

  Vores certificering sikrer dig, at vi udfører kloakering, der lever op til den danske lovgivning.

  © Designet af Plico A/S, All Rights Reserved