Om Frank Thomsen ApS

Vi tilbyder den bedste service til den billigste pris!

Frank Thomsen ApS startede i november 1987 med en spulevogn, en rendegraver og 2 ansatte. De første år favnede vi bredt og lavede jord, kloak, støbe- og belægningsarbejde. Vi er kendt som specialister inden for kloakområdet.
 
Medarbejderstaben er siden begyndelsen vokset til 18 ansatte. Vi benytter nu både minigravere, gravemaskiner og minilæssere til at løse vores arbejdsopgaver. Vi bruger markedets mest avancerede tv-inspektionsudstyr, og vi har siden 2003 arbejdet med strømpeforing og punktrenovering af kloakker, hvilket medfører, at vi har en stor erfaring indenfor dette område.
 
Vi har veluddannede, dygtige og loyale folk, der altid udfører deres arbejde efter bedste evne. Vi holder os ajourført med ny viden på vores område og deltager i kurser for at være med helt fremme i den teknologiske udvikling.
 
Vores målgruppe er boligforeninger, forsikringsselskaber, forsyningsselskaber, kommuner, erhvervsvirksomheder samt private.
Vi er medlem af Dansk Byggeri og er dermed medlem af en garantiordning. Vi er desuden tilsluttet Dansk Teknologisk Instituts Svartjeneste, som sikrer en hurtig hjælp til løsning af specielle opgaver. Vi er godkendt af Byggeriets Kvalitetskontrol, og vi har ligeledes en grøn smiley fra Arbejdstilsynet.
På baggrund af vores kvalifikationer mener vi at være godt rustet til fremtiden samt til at rådgive dig som kunde.

EcoOnline

Hos Frank Thomsen ApS har vi, i oktober, implementeret Eco Online i vores daglige drift.
EcoOnline tilbyder markedsledende software til kemikaliestyring og EHS-arbejde. De har i dag 6.700 kunder fordelt på 90 brancher i hele Norden. I deres Chemical Manager kan man foretage kemisk risikovurdering, finde sikkerhedsdatablade, substituere farlig kemi og leve op til det 10-årige dokumentationskrav. Alle medarbejdere har direkte adgang til værdifuld information fra mobil-appen, hvorfor systemet bidrager til at skabe en proaktiv sikkerhedskultur

Du er altid sikret garanti

1
Siden
0
Ansatte
0 +
Projekter