Frank Thomsen ApS får nyt strømpeforingssystem

BRAWO Magnavity

Hos Frank Thomsen ApS har vi taget ny teknologi for hærdning af strømpeforinger i brug – LED-systemet afløser de traditionelle hærdningsmetoder.

Når vi hos Frank Thomsen ApS udfører strømpeforinger, bliver det fra i dag med ny teknologi.
Vi har nemlig købt et nyt og innovativt strømpeforingssystem fra BRAWO-Systems, der ved hjælp af LED-belysning hærder strømpeforingen på rekordtid.

Det nye lyshærdningssystem består af et intelligent LED-hoved med kraftige UV-LED’er, en 50 meter lang kombinationsslange med integreret strøm og trykluftforsyning, en tilbagetrækningsenhed samt en kontrolboks.

Besparelser på både tid og kræfter

Det specielle ved BRAWO Magnavity LED systemet er, at der anvendes UV LED-lys, der sammen med en speciel resin, hærder strømperne når LED-lampen kører forbi. Metoden er mere sikker i forhold til traditionelle hærdningsmetoder med fx damp og vand, og på denne måde kan vi spare tid og kræfter, når vi fremover udfører strømpeforinger.

Få et tilbud på strømpeforing af kloak hos Frank Thomsen ApS

Kontakt os på telefon 74 48 90 30 eller mail post@frankthomsenaps.dk med information om dit aktuelle problem med kloakledninger, faldstamme eller afløb. Så vender vi tilbage hurtigst muligt og hjælper dig videre.